Wij bieden nieuwe mogelijkheden aan als hoveniersbedrijf.

Volledig ontzorgd worden met betrekking tot de tuin is niet altijd even vanzelfsprekend. Wij bieden met het oog op de steeds duurder wordende toekomst nieuwe verfrissende mogelijkheden aan. 

Iedereen moet toch kunnen genieten van het buitenleven?

Bekijk hieronder de verschillende diensten die wij aanbieden. Wij denken graag met u mee, en helpen waar wij kunnen bij het realiseren van uw droomtuin.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bergsma Hoveniers
Goormatenweg 6
7586 RW Overdinkel/Losser

tel. +31 (0) 53 536 2902


Openingstijden
Ma – vr
7:30-16.30

Onze services

Hoveniersbedrijf

Bij de tuinaanleg houden we rekening met diverse fases. Iedere tuin is anders en iedere tuin heeft dan ook een andere aanpak nodig. Soms is het niet nodig om een hele nieuwe tuin aan te leggen, maar zijn er mogelijkheden voor tuinrenovatie.

Zelf aan de slag

Altijd al een tuinwens gehad maar niet wetend waar te beginnen? Geen budget voor een dure tuinarchitect of hovenier? Dan bent u op zoek naar ons! Rosco Buitenleven maakt uw tuinwens werkelijkheid sámen met u! Wij maken een plan op maat en passen alles aan op uw wensen en ideeën. Bent u bereid om de handen uit de mouwen te steken? Super! Wij doen mee!

Verkoop gebakken bestrating/keramische tegels

Mooisteentje.nl verkoopt kwalitatief hoogwaardige nieuw gebakken klinkers in waalformaat, dikformaat en klinkerkeien. Uit eigen voorraad, op pallets en direct leverbaar! Bekijk nu ook onze Geoceramica keramische tegels online..

Breed inzetbaar door uiteenlopende specialisaties

Groene zorg voor elke vorm van buitenleven

Bergsma Hoveniers is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor boomverzorging, het maken van overkappingen en veranda’s en diverse straatwerkzaamheden. 

Wij werken veel aan particuliere tuinen, maar we richten ons ook op bedrijfstuinen, speelplaatsen bij scholen en kinderdagverblijven, begraafplaatsen, verzorgingstehuizen en andere semi-overheidsinstellingen.