Tuinaanleg

Bij de tuinaanleg gaan we bij Bergsma Hoveniers nauwkeurig te werk. Uiteraard maken we eerst een tuinontwerp voor u. Na een goedkeuring maken we een plan van aanpak en plannen we de werkzaamheden voor het aanleggen van de tuin in. Een goede en strakke planning is een belangrijk onderdeel in de voorbereiding van een tuinaanleg. Daarmee weet iedereen waar hij of zij aan toe is, voorkomen we onnodige tijdverspilling en leveren we het beste resultaat.

Afhankelijk van de huidige staat van de tuin bekijken we van te voren welke werkzaamheden voor het aanleggen van de nieuwe tuin noodzakelijk zijn.

Bij de tuinaanleg houden we rekening met diverse fases. Iedere tuin is anders en iedere tuin heeft dan ook een andere aanpak nodig. 

Tuinrenovatie

Soms is het niet nodig om de tuin helemaal opnieuw aan te leggen, maar zijn er ook mogelijkheden voor een tuinrenovatie. Onze hoveniers komen graag eens bij u langs om te kijken wat de beste optie is voor uw tuin.

Wij komen graag een keer langs

Website contactformulier Bergsma Hoveniers
tuinaanleg tuinrealisatie
tuinaanleg
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het lijkt ons leuk om jou mee te nemen in onze tuinwereld! Op de hoogte blijven van wat ons bedrijf bezig houd? Leuke tips en weetjes wat alles te maken heeft met het buitenleven? Schrijf je dan in en je ontvangt maandelijks een leuke nieuwsbrief van ons. 


 

Een prachtig resultaat begint met een goed tuinontwerp. Ons uitgangspunt is altijd een duurzame tuin die past bij de sfeer van het huis. Een tuin, ontworpen door Bergsma Hoveniers, gaat vele jaren mee. Wij ontwerpen een tuin die bij je past en die de gewenste sfeer geeft. Van modern tot klassiek, van design tot romantiek. Eenvoud en strak of natuurlijk en levendig. Jouw tuinwens staat centraal. 

Naast het ontwerpen van tuinen kunnen wij ook vrijblijvend advies geven over de aanleg of het onderhoud van de tuin. Wij kunnen diverse voorbeelden van producten en materialen laten zien op onze locatie. Zo kun je beter een keuze maken en wordt je geïnspireerd over de vele mogelijkheden op het gebied van tuinen.