Een 3D tuinontwerp geeft een realistische inkijk

Bij Bergsma Hoveniers zijn er verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van uw tuin. Wij richten ons onder andere op het 3D tuinontwerp, maar kunnen u ook tuinadvies geven. Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden voor uw droomtuin. 

  • Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen, maken we eventueel een situatieschets en kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien voor materialen in de tuin.
  • Als we gaan samenwerken, maken we een tekening -op schaal gemaakt, eventueel 3D- met het nieuwe tuinontwerp zoals we besproken hebben, dit is inclusief een richtprijs.
  • Eventuele wijzigingen op het ontwerp bespreken we graag met u. Indien gewenst kunnen we ook een aanvullend beplantingsplan maken.
  • Als alles voldoet aan uw wensen maken we een duidelijke en overzichtelijke planning, daarna starten wij het met aanleggen van de nieuwe tuin op een moment dat het u het beste uitkomt.
tuinontwerp Bergsma hoveniers

Onze tuinontwerper denkt creatief met u mee

Laat u verrassen met een levensechte 3D film. Een realistische kijk van uw toekomstige tuin is nu nog beter in te beelden. Klopt het met wat u in gedachten had? Als we samen tevreden zijn over het besproken 3D tuinontwerp gaan we over op de aanleg van uw tuin. We kunnen ook een beplantingsplan maken, wel zo makkelijk.

Verlichting in de tuin of een beregeningsinstallatie laten aanleggen? We bespreken alle opties voor dat we aan de slag gaan. Onze tuinontwerper staat klaar om met u aan tafel te gaan om ideeën uit te wisselen!

3D Tuinontwerp laten maken? Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend tuinadvies

Website contact formulier Bergsma Hoveniers / 3D tuinontwerp