Enthousiaste, creatieve hoveniers met kennis

Passie en liefde voor het vak

Ons team

Oog voor detail, creativiteit, professionaliteit en flexibiliteit zijn kernwoorden die perfect passen bij Bergsma Hoveniers

 

Bergsma Hoveniers is een breed inzetbaar groen bedrijf. Gelegen in het Twentse landschap weten wij als geen ander welke meerwaarde groen en buitenleven voor onze omgeving heeft. Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud van een tuin of terrein. Onze mogelijkheden zijn oneindig. Wij verrichten ook diverse werkzaamheden voor (zorg)instellingen, gemeentes, parochies, bedrijventerreinen, begraafplaatsen en landgoederen.

Wij spelen snel en correct in op specifieke wensen van onze opdrachtgevers zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen. Daarbij zorgen we altijd voor een verzorgde en professionele uitstraling van medewerkers en materieel.

Ons team bestaat uit enthousiaste , creatieve hoveniers met duidelijk een grote passie voor het hoveniers vak. Ieder heeft zijn eigen specialisme op het gebied van buitenleven. We zorgen voor een ontspannen sfeer waar iedereen zich gehoord en gezien voelt. Bergsma Hoveniers biedt ruimte voor groei en ontwikkelingen. Wij blijven bezig met de nieuwste technieken en blijven op de hoogte van de tuintrends van nu en moderne mogelijkheden die daarbij horen. Wil je ook op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf en leuke tuintips ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Maandelijks laten we zien wat ons bezig houdt en delen wij onze kennis graag met jou!

Wil jij werken binnen een creatief team met een fijne klantenkring?

Samen met je collega beschik je over een uitstekend uitgeruste bedrijfswagen en in onze nieuwe bedrijfshal staat modern groot en klein materiaal waar je gebruik van kunt maken. Veel beplanting hebben we op voorraad. 

Ruimte voor ontwikkeling en interne opleidingen. Vul het formulier in of stuur een bericht naar info@bergsma@hoveniers.nl