bomen snoeien

Geen ervaring met een boom snoeien? Dan kan dit een uitdagende klus worden. Wij adviseren een vakman te laten komen voor het juiste advies en zo eventuele gevolgen van een foutieve snoei te voorkomen. Een boom snoeien kan ook gevaren met zich mee brengen, zoals weg springende takken. Zorg dus voor het juiste gereedschap. Een hovenier kan hierbij helpen. 

Onze vakmannen bepalen wat de boom nodig heeft en gaan op de juiste manier te werk. 

Veel bomen hebben één keer per jaar een juiste snoeibeurt nodig. Weten wanneer het de juiste tijd is om te snoeien? Wij helpen graag met een behandelplan. 

Heeft u ook nog bomen waar dood hout in zit of andere storende takken die verwijderd moeten worden?
Dan is dit het juiste moment om de werkzaamheden uit te voeren.

Voor meer informatie neem gerust contact op!

Meer informatie

Zelf snoeien of laten doen?

boomverzorging

Waarom is snoeien belangrijk?

Een boom plaatsen is een goed idee! Meer groen in je tuin is erg belangrijk tegenwoordig. Maar een boom vereist ook de nodige onderhoud. Een voorbeeld hiervan is snoeien. Het snoeien van een boom zorgt voor heel wat voordelen. Ten eerste groeien bomen snel en dit kan veel licht wegnemen. Ook geeft die snelle groei vaak een slordig beeld. 

 

Vergelijkbare berichten