gereedschappen en machines

"Goed gereedschap is het halve werk"

Deze uitdrukking past goed bij ons bedrijf. Wij hebben bijna alle gereedschappen en machines in eigen beheer om zo snel en flexibel te kunnen werken. Elke bus is uitgerust met alle gereedschappen die van pas komen bij het aanleggen van de tuin. We willen graag op de werkplek blijven en niet telkens met machines aan het slapen zijn. Wij hebben onze eigen werkplaats voor het onderhouden hiervan. Ook hebben we een groot magazijn waar we alle onderdelen op voorraad hebben voor het realiseren van een tuin. De veiligheid van de gereedschappen wordt regelmatig gecontroleerd door erkende keurmeesters. 

verschillende werkzaamheden met ieder hun eigen benodigdheden

Div. graafmachines (met div. uitrustingstukken, sorteergrijpers en kantelbakken) grote en kleine shovels (incl. bezems en rest aanbouwdelen) verschillende type trilplaten om de grond te verdichten, laser apparatuur, grondvrezen, trekker en dumper, eigen rijplaten enz.

 

Grote zaagtafel tot 80 c. doorsnee, div. steenzagen, zuignappen voor grote tegels enz. 

Grote en kleine gazonmaaiers, kantensnijders, verticuteermachines, gazonprikkers, drukrollen (dit alle voor grote en kleine gazons) 

schoonvegen van ruimtes met de veegmachine, borstelen van straatwerk, bladblazers enz.

Verschillende hoogwerkers, versnipperaar, lier achter de trekker, de kleinste tot de grootste motorzaag en alle maten daar tussen, verkeersborden en wegafzettingen

Alle soorten heggenscharen, accu gereedschap, steigers en ladders

Div. waterpompen om vijvers leeg te pompen, alle kleine gereedschappen (boormachines, zagen, slijpers) enz.

Elke bus heeft een eigen aanhanger met de functies die bij de werkzaamheden past (kiepers, schamels en transport aanhangers) 

Iedere maand controleren wij onze gereedschappen en machines op verschillende dingen zoals: olie, los zittende onderdelen enzovoort.

Vergelijkbare berichten